sl SL

PREDAVANJE O ODVISNOSTIH OD DROG – DR. ANDREJ KASTELIC

29. 11. 2017 je imel na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo dr. Andrej Kastelic predavanje o drogah in odvisnostih. Andrej Kastelic je zdravnik, specialist psihiater in predstojnik Centra za zdravljenje odvisnih od drog Psihiatrične klinike Ljubljana. Vodi tudi Koordinacijo centrov za preprečevanje in zdravljenje odvisnosti od drog pri ministrstvu za zdravje.

Na predavanju je govoril o nevarnih novih drogah, vzrokih in posledicah odvisnosti,  internetnem črnem trgu novih drog, nekemičnih odvisnostih, predstavil pa je tudi odvisnosti od interneta. Zanimanje staršev je bilo veliko in dr. Kastelic je odgovarjal na številna vprašanja. Podobno predavanje nameravamo organizirati tudi za dijake naše šole.

Katarina Kovač, prof.

Foto: arhiv s|š|o|f

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info