sl SL

 

Šola risanja je namenjena dijakom, ki načrtujejo vpis na študijske izobraževane programe – fakultete, ki imajo risanje v sestavi sprejemnega izpita.

Predvidoma  bo trajala od začetka marca do konca maja (42 ur). Pouk bodo vodili različni mentorji.

Cena popoldanskega tečaja bo odvisna od števila prijav. Tečaj bo potekal enkrat tedensko od 17. do 20. ure (sreda ali četrtek).  

Cena šole risanja bo odvisna od števila prijavljenih kandidatov. (Ocena organizatorja šole risanja je, da bo ob 25 prijavljenih kandidati

h  šola risanja stala 185 € )

Zbiramo tudi informativne prijave na naslovu: elektronska informativna prijavna anketa na začetni strani DIJAKI >>>

Prijave je potrebno oddati najkasneje do 6. marca 2018 v tajništvu šole ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Prednost imajo dijaki oblikovne.

Blaž de Gleria, vodja aktiva risanja

Dodatne informacije:  040 792 321

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info