sl SL

 

Malica bo potekala na dveh lokacijah, s pričetkom v torek, 4.9.2018. Izvajalec malice v Križankah je K-NORMA, na Roški pa SLOREST.

Malicajo lahko tisti dijaki, ki so oddali prijavo. Vsi ostali dijaki se na malico lahko prijavijo  kadarkoli med šolskim letom. Obrazce za prijavo dobijo na spletni strani šole, v predalčku pred tajništvom v Križankah in v mapi pod oglasno desko na Roški. Izpolnjene prijave naj starši skenirajo in pošljejo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  Lahko pa jih vrnete tudi razredniku.

Prvi teden lahko malicajo tisti dijaki, ki so prijavo oddali do 27.8.2018.

Dijaki, ki se bodo na malico prijavili kasneje ali pa so morda izgubili ključek, bodo nove ključke lahko dobili pri organizatorju prehrane. Kavcija je 5 eur.

Dijaki uporabljajo prejeta gesla (za sistem Kroky program Lakotnik v Križankah in e-asistent na Roški), s katerimi sami izbirajo med petimi različnimi meniji (topli/hladni, osnovni/vegetarijanski) ter se pravočasno odjavljajo od malice. Pravočasna odjava pomeni 1 dan prej do 8.00 ure. V tem primeru se za plačilo upošteva subvencioniran znesek, sicer se plača polna cena malice. Naj opozorim še, da se na Roški za prevzem malice uporabljajo ključki, ki jih prevzamete pri organizatorju prehrane. Kavcija je 5 eur.

Dijaki, ki imajo kakršnekoli diete ali druge posebnosti, to izkažejo z zdravniškim potrdilom in predlaganim jedilnikom. O tem obvestijo organizatorja prehrane.

Dijakise sami odjavijo od malice v primeru kakršnekoli odsotnosti zaradi bolezni in ob drugih individualnih posebnostih. Odjavo za čas šolskih počitnic, praznikov, dejavnosti in aktivnosti, ki jih organizira šola, ekskurzij, kadar je udeležena večina dijakov razreda, uredi organizator.

Dijaki naj z geslom in kodo ter ključkom (uporabljajo ga le na Roški) skrbno ravnajo, saj sami odgovarjajo za mesečni znesek na položnici.

 

Čas malice: Križanke po 3.šolski uri, od 10:10 do 10:50 (v razredu)

                       Roška:  po 3.šolski uri, od 10:10 do 10:50 (jedilnica)

 

Cena malice znaša 2,42 evrov. Plačilo po položnici, ki jo vsak mesec do 10. prejmejo za pretekli mesec.Zneske dijaki in starši mesečno preverite. Reklamacije ter pojasnila zneskov položnic se upoštevajo do konca tekočega meseca za mesec izdane položnice. Prosim, podajte jih organizatorju prehrane po e-naslovu.

Subvencije:Oddaja vlog za subvencijomalice ni potrebna, ker jih v CEUVIZ-u pridobi organizator prehrane.

 

NAVODILA O DELOVANJU SISTEMA V KRIŽANKAH IN NA ROŠKI

KRIŽANKE

Izvajalec K-NORMA, d.o.o., Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana

Spletni naslov: www.kroky.si (program Lakotnik)

Vsi dijaki prejmete gesla. Ne potrebujete ključkov. V primeru težav se čim prej obrnite na kontaktno osebo v razdelilnici.

ROŠKA

Izvajalec SLOREST, d.o.o., Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana

Spletni naslov: www.eAsistent.com

Vsi dijaki 1. letnikov na Roški prevzamete geslo in ključek za malico (kavcija znaša 5 evrov). Če boste ključek izgubili, se obrnite na organizatorja prehrane.

 

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Karmen Klobasa, organizatorka prehrane

 

 

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info