<OBLIKOVNA

PROJEKTI MESECA

DESIGN IS LIFE

V okviru pouka fotografije so dijaki 3.b razreda ustvarili stran "Design is Life" kjer dnevno predstavljajo svoje fotografske poglede na dizajn v vsakdanjosti, ki nas obdaja. Mentorica: Manca JUVAN.
POT V ŠOLO

"Pot v šolo" je bila uvodna projektna naloga (2016/17), vezana na zaznavanje in interpretiranja prostora, pri predmetu bivalna kultura. Izbrane izdelke si lahko ogledate v slikovni zbirki >>>. mentor: Peter RAU
CAREER E-PORTFOLIO
"Career e-portfolio" delavnica Erasmus+ projekta “Career in Art” je od 14. – 18. novembra 2016 potekala na s|š|o|f Ljubljana.
 • GRAFIKA

  GRAFIČNO OBLIKOVANJE

 • INDUSTRIJA

  OBLIKOVANJE UPORABNIH PREDMETOV

 • MODA

  MODNO OBLIKOVANJE

 • FOTOGRAFIJA

  FOTOGRAFIJA

 • GIMNAZIJA

  UMETNIŠKA GIMNAZIJA LIKOVNE SMERI

 • JUBILEJNI DOGODKI

  JUBILEJNI DOGODKI V APRILU 2016

 • Ujemi svetlobo

  Ujemi svetlobo / Fange das Licht / Catch the Light


Poklic grafičnega oblikovalca je zanimiv in omogoča delo ter zaposlitev na različnih vizualnih področjih.

Grafično oblikovanjePreberi več >>>


Dizajn je vsepovsod in brez predmetnega sveta, ki ga je ustvaril človek, si življenja danes sploh ne znamo več predstavljati.

Oblikovanje uporabnih predmetov

Preberi več >>>


Te zanimajo moda, kultura oblačenja, ustvarjanje oblačil in modnih dodatkov? Pridruži se nam na oddelku modnega oblikovanja.

Modno oblikovanje

Preberi več >>>


Poklic fotografskega tehnika je zanimiv in privlačen. Ima široke možnosti delovanja na področju kulture, tehnike, medicine, obrti, množičnih medijev in oglaševanja.

FotografijaPreberi več >>>


Gimnazijski program s predmeti: risanje in slikanje, likovna teorija, predstavitvene tehnike, bivalna kultura, plastično oblikovanje, osnove varovanja kulturne dediščine in umetnostna zgodovina.

Umetniška gimnazijaPreberi več >>>

Na izobraževanju za odrasle se lahko vpišete na izbrani program oblikovanja (grafično, industrijsko ali modno), fotografijo ali umetniško gimnazijo likovne smeri.

Preberi več >>>

Na tej spletni strani uporabljamo lastne analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom optimizacije uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Vse zbrane podatke popolno anonimiziramo. Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati lastne analitične piškotke za zbiranje anonimiziranih podatkov.

V primeru, da želite izvedeti več o piškotkih na naši strani in kako jih lahko izbrišete, kliknite tukaj.

  Sprejmem piškotke na tej spletni strani.
Info